by

Tips voor het uitkiezen van heren parfum

Het uitkiezen van de juiste parfum kan voor menigeen wel een heel grote uitdaging zijn. Smaken verschillen nou eenmaal enorm en het aanbod aan parfums is ook heel erg groot. De keuze wordt er niet makkelijker op doordat er steeds nieuwe geurtjes op de markt worden gebracht. Toch zijn er wat algemene tips die ervoor zorgen dat bij het uitkiezen van herenparfums je zeker de juiste zal pakken.

Hoe begin ik nou als ik naar al de verschillende geurtjes en merken kijk?

De keuze voor de juiste heren parfum begint bij jouw persoonlijke voorkeuren en het moment waarvoor je de parfum zult gebruiken. Voor een romantisch dinner gebruik je dus echt geen parfum met een fruitluchtje, maar eerder eentje met een mysteriues geurtje.

Ook zal je de nodige geduld moeten betrachten bij het uitkiezen van de juiste parfum. Een parfum die een tijdje geleden op je huid is gespoten reukt heel anders dan de geur die je in de eerste instantie rook.

Voor een herenparfum geldt natuurlijk ook dat het liever ook wat karakter moet uitstralen. Kijk ook naar de functie die je bekleedt en stem je parfum daarmee af. Een sterke geur komt soms ook wat lastig over, vooral wanneer je vaak persoonlijk met mensen moet communiceren. Kies in zulke gevallen gewoon een lichte geur die op de achtergrond blijft.

En natuurlijk heeft je partner vaker een grote invloed op de parfumkeuze. Probeer die er zeker bij te trekken omdat je anders wel voor een onaangename verrassing kan komen te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *